Leuk dat je ons hebt gevonden!


Dit slaapmanagement traject is een samenwerking tussen Mirjam Paap van SAM& en Mirjam Reijnders van Equilibrium Training & Coaching.


Mirjam Paap

Na 5 jaar hart en ziel in te hebben gezet als mede-eigenaar van SAM, (waarmee wij op holistische wijze en met een groot netwerk van coaches de medewerkers van diverse organisaties hebben begeleid naar een betere balans op gebied van o.a. betere werk-prive balans, jobcraften en gezonde slaap) was het tijd voor een nieuw avontuur.

Vanuit de behoefte een verdiepingsslag te maken bij het begeleiden van de medewerkers door mijn achtergrond als coach en om mij meer te focussen op de basis, heb ik eind 2021 besloten om mijn eigen weg in te slaan. De eerdere fijne samenwerking met Mirjam Reijnders voelde zo vertrouwd en paste helemaal bij mijn missie om mensen blij te maken. Zo is SAM& ontstaan!


Mirjam Reijnders

Ik heb in mijn wetenschappelijke opleidingen en carrière onderzocht wat er nodig is om een gezond, energiek en gelukkig leven te creëren. Die enorme nieuwsgierigheid ontstond omdat ik me zelf jarenlang ongelukkig, moe en onzeker voelde, ook al leek alles aan de buitenkant in orde te zijn. Ik had niet het gevoel dat ik leefde, maar dat ik puur aan het overleven was.

Vanuit deze nare ervaringen en door mijn verlangen om me gelukkig te voelen koos ik ervoor om gedragswetenschapper en coach te worden. De afgelopen jaren heb ik mij met name gespecialiseerd in gezonde slaap.